Jos kenkälaatikkosi pullottaa vanhoja valokuvia, negatiiveja tai vaikka dioja, tuo ne meille Valokammiin digitoitavaksi. Herätetään vanhatkin kuvat eloon sieltä laatikoista.

Poistamme naarmut ja muut ajan jäljet, alkuperäisen kuvan henkeä kunnioittaen. Tuo kuva Valokammiin ja tehdään arvio korjailuista.

Vanhat värikuvat

Onko kuvasi värit haalistuneet? Valitettavasti kaikki värikuvat vanhenevat, jotkut paperit kestävät paremmin kuin toiset. Jos kuvasi ovat 70-80 -luvulta, on tilan tarkistaminen jo kiireellistä! Suuret väripaperin valmistajat ovat myöntäneet, että tuon ajan papereissa on ongelmia tiedossa. Siis jos kuvasi ovat sinulle tärkeä, on korkein aika tarkistaa ja korjata tilanne, ennen kuin on liian myöhäistä.

Tuo kuvasi meille arvioitavaksi, katsomme mitä voimme tehdä. Jos kuvista on olemassa negatiivit, aina parempi, negat eivät yleensä kärsi ongelmasta niin pahasti.

Ohjeita

Varo ettet tee lisää sormenjälkiä alkuperäisiin kuviin.

Jos kuvat ovat albumissa, älä irrota kuvia albumista. Sekä kuva että albumi menevät helposti pilalle.

Mitä pienempi alkuperäinen kuva on, sitä vaikeampaa on tehdä suurennoksista hyvälaatuisia. Mahdollisimman iso ja ehjä alkuperäinen kuva takaa parhaimman tuloksen.

Älä leikkaa negatiiveja.

Epäterävät ja tärähtäneet kuvat

Käytössämme on dekonvoluutioon perustuva valokuvien tarkennusohjelma.

Ohjelma tehoaa hyvin lievästi epätarkkoihin tai tärähtäneisiin kuviin.

  • Ota yhteyttä

    Täytä lomake ja lähetä se meille. Olemme tarvittaessa yhteydessä teihin. Lihavoidut kohdat ovat pakollisia.

    Yhteystietosi Kirjoita puhelinnumerosi tähän.
    Viestisi